43-godišnji tumor na mozgu formirana od dugih razgovora na mobilnim

Zdravlje I Medicinska Video: Ex Yu Rock Mix (Marš 2019).

Anonim

Redovne razgovore na mobitel šest sati dnevno izazvao razvoj tumora mozga u 43-godišnji. Sada doktori kažu da je otišao samo tri godine života.

Britanskog biznismena Ian Phillips prije nekog vremena bio suočen s neobjašnjenim glavobolje. Opšte prakse poslao pacijenta u bolnicu, gdje doktori obavio niz testova i rekao čovjek zapanjen da ima tumor na mozgu, nalazi se u blizini desnog uha. Ubrzo nakon što je prošao kroz 9-satni operaciju uklanjanja maligni tumor, koji je dostigao veličinu limuna.

Onda je počeo ciklus kemoterapije, ali doktori su predviđali da Yenu da žive duže od tri godine. Pacijent je siguran da je tumor na mozgu je uzrokovan prekomjernom upotrebom mobilnog telefona. Ian je operativni direktor velike firme, preko koje je nosio na razgovor na ćeliju više od 100 sati mjesečno, koji je iznosio ponekad na 6:00 dnevno.

Sada je čovjek pokušava pobjediti rak pomoću alternativne medicine, on je promijenio dijete i počeo da redovno vrši. Ian je počeo informativnu kampanju, kroz koje on želi da prenese na druge ljude o opasnostima korištenja mobilnih telefona. Posebno štetan ove spravice za djecu, prema ljudima.

"Proveo sam cijeli dan pričaju o ćeliji - kaže Ian - Ponekad imam konferencijske pozive trajala 2:00, tako da je uho bilo crveno kada sam stigao kući s posla, ali nikad nisam mislio da će izazvati bilo kakvu štetu. moj um. Kad sam čuo dijagnozu, on je odmah pitao doktora o tome što je uzrokovalo rak. Ali čak i bez njih odgovore sam govorio da je to izazvalo pretjerane upotrebe mobilnih telefona. od tada sam dosta vremena proveo proučavajući ovo pitanje, prikupljanja informacija i utvrdio da je broj takvih tumora ozku raste. Ljudi bi trebali znati da su opasnosti naizgled bezopasna mobilnih telefona."

43-godišnji tumor na mozgu formirana od dugih razgovora na mobilnim
Kategorija Medicinskih Pitanja: Savjeti