Abc slimming: jednostavan i efikasan pravila

Zdravlje I Medicinska Video: Zeitgeist: Moving Forward | Official Release | 2011 (Marš 2019).

Anonim

Svi oni koji žele izgubiti na težini žele postati tanak sutradan nakon noći su pili čašu kefira. U stvari, čudo neće čekati za svoje glupo, treba da rade na svom tijelu praćenjem određenih pravila, a tek onda se možemo nadati za dobar rezultat. Postoji jedna vrlo važno pravilo - potrošiti više kalorija nego što jesti. Ovo pravilo je ključ za brzo i efikasno mršavljenje, ali postoje neke druga pravila će vam pomoći da izgubite i biti sretan:

1. Dobro jutro treba početi sa čašom hladne vode i 5-10 minuta jednostavnih vježbi. Provedbu ovih pravila je već deo uspjeh, jer voda i vježbe "lansiranje" utrobu i ubrzati metabolizam, što znači da je probavni sistem neće akumulirati masnoće, toksina i drugih otpadaka.

2. Uvijek jesti i ne tražiti izgovore zašto danas ili juče ste propustili doručak. Probudite se rano i kuhati ukusna zdrav doručak koji će vam dati sitost, energiju i vitalnost tijekom dana. Osim toga, za doručak možete priuštiti da jedu malo više kalorija nego obrok, a to neće uticati na slici. Ali ne bi trebalo da prejedete, jer nakon sat vremena želite ponovo jesti i da će osjećati tromo.

3. Pijte puno čiste vode i bacite kafu ili čaj, ako ih piti sa šećerom. Vaše tijelo treba vodu, bez nje ne može nositi s prekomjernom tjelesnom težinom, pa je voda stimulira metabolizam u organizmu i višak kilograma polako.

4. Da li vježba ili odemo na jog, idem u teretanu, za fitnes i tako dalje. To je važno kada se gubi na težini učitati mišiće rade, jedini način da dobijete rezultat zategnut i vitko tijelo. Ako ne ostvaruju, svoj obvysne kožu i iznad svega gubite nije masti, tekućine i mišićne mase tijela.

5. Ručak je poželjno jesti proteina hrane. Činjenica da je naše tijelo troši kalorije stalno, i to u vrijeme kada jedemo, i nakon jela. Kao što znamo, proteini se probavljaju već duže vrijeme, što znači da će vaše tijelo rade duže i gube kalorije. Još bolje nakon obroka za neke svježem zraku i prošetati, samo 5-10 minuta, a vi ćete učiniti vaše tijelo dobar razlog.

6. Odmor i san potrebni su ne samo djecu već i odrasle, posebno gojazni. Činjenica da je nedostatak sna i hroničnog umora dovesti do nervnog poremećaja koji su rezultat može da dovede do nekontrolisanog piće ili prejedanje nezdravom hranom. Dakle, ako ćete izgubiti na težini, zatim podesite unaprijed da ćete spavati najmanje 07:00 i opustite se svaki dan nakon posla i vikendom - za 4-5 sati, to će biti dovoljno da se ne osjećate umorno.

Abc slimming: jednostavan i efikasan pravila
Kategorija Medicinskih Pitanja: Savjeti