Mladeži na tijelu - simbolično ili opasno?

Zdravlje I Medicinska Video: Mladeži (Jun 2019).

Anonim

Mađioničari tvrde da znaci kao mladeži koji se nalaze na ljudski organizam, vrlo je simboličan. Znaci da su na strani "svoje" pola čovjek simbolizuje vođstvo u različitim sferama života. Kažu da mladeži mogu upravljati životnim događajima. Ali znaci na "čudno" pola - to je prekursora negativnih događaja u životu, prepreke na putu života, govore o karakterne osobine koje zahtijevaju korekciju.

Krtica žene tijelu imaju veći značaj nego muškarci. Dakle, mladež na grudima različito u stanju da utiče na sudbinu svojih vlasnika - ako su otišli, žena će uzrokovati ljudi samo vole i obožavanja. U ekstremnim slučajevima, ovaj spot osigurava svom vlasniku kratkotrajne strasti. Ali mladež na desnoj strani grudi ženskog obećava prosperitetne obiteljski život, sretna majčinstvo njihova vlasnika.

Ako je mladež na bazi bradavice, smatra se vrlo nepovoljna karmičke simbol - ukrašena mladež lijevoj strani bila je najava bolesti srca, zar ne - nesreće su moguće u životu žene, a zatim invaliditetom.

Ali to predviđa mađioničari. Ali naučnici insistiraju izdajom onih maraka - što više mladeža na žensko tijelo, to je veći rizik pojave raka dojke. Mladeži - vrste marker lukav i nemilosrdan bolesti. Naučnici objašnjavaju ovaj fenomen pod utjecajem estrogena - hormon koji podstiče rast mnogih vrsta raka dojke.

U junu u časopisu PLOS Medicine predstavio dvije studije koje su tvrdile da je krtica je vjerojatno - je prediktivni faktori od raka dojke.

Mladeži na tijelu - simbolično ili opasno?
Kategorija Medicinskih Pitanja: Savjeti