Ekskluzivni metoda liječenja osteoartritisa

Zdravlje I Medicinska Video: Bel Medic - Orthokin Metoda Lečenja Bolesti I Povreda Zglobova, Mišića, Tetiva I Ligamenata (Juli 2019).

Anonim

Osteoartritisa pati ogroman broj starijih, a nedavno je sve više i više ljudi pati od svoje srednje godine.

Osteoartritis najčešće pogađa velike zglobove koji nose najveći dio opterećenja, kuka, koljena i zglobova slabinske kralježnice. Bolest se javlja kada se smanjuje viskoznost i količina sinovijalne tečnosti u zajedničkom, zbog povećanja napetosti, pogoršava mobilnost i tu je bol. Postepeno uništavanje hrskavice i zajedničke deformiteta. Obično bolest počinje jedan zajednički lezija i postepeno se širi prema drugima.

Pacijenti s osteoartritisom previše upoznat sa bol. Ponekad čak i mali opterećenje na koljena ili zgloba kuka izaziva jak bol i dovodi do brzog zamora. U senilni artritis ne samo povrijediti leđa, a tu je i bol i osjećaj težine u kostima i zglobovima. Osteoartritisa zgloba kuka (koksartroza) je jedan od najtežih oblika bolesti zglobova. Razvoja artroze utiču na različite abnormalnosti kralježnice, karlične kosti i donjih ekstremiteta.

Prvobitno bolest artroze bol prilikom hodanja i šepajući se pojaviti do kraja dana, a onda se drži cijeli dan, au težim slučajevima su toliko jaki, ne daju spavati noću. Bol može dati koljena u prepone i glutealne regije. Osteoartritisa zgloba koljena (zgloba koljena osteoartroza) - bolest zgloba koljena iste prirode sa bol i otok ponekad ne samo zglobove, ali i mišiće. Tipična umor donjih ekstremiteta i bočnih deformacija koljena.

Jasno je da je kvaliteta života pacijenata je niska. Tretman osteoartritisa dug i neefikasan. Pacijenti moraju stalno uzimati lijekove koji negativno utiču na druge organe. Oni imaju ograničenja težine u načinu života, oni ne mogu otrgnuti od kuće. Ali postoji ekskluzivan i nevjerovatan efikasnost u tretmanu osteoartritisa. Dovoljno jedna injekcija u zglob - i možete zaboraviti na bol za šest mjeseci ili čak i duže.

To je Dyuralan lijek koji predstavlja heleobraznuyu soli stabilizirala hijaluronske kiseline koje vraća funkcija zajedničkih i bol prestane pacijenta. Mehanizam djelovanja je jednostavan i srodnih priprema organizam nadoknadi hijaluronske kiseline u sinovijalnoj tečnosti zajedničkog i vraća joj svojstva. Kao rezultat toga, pacijent može vratiti u normalu.

Visok stepen čistoće lijeka smanjuje rizik od alergijskih reakcija i čini je sigurno za ljude. Mogu postojati blagi otok i bol na mjestu uboda, ali to se događa u svim unutar injekcije. Velika tretman prednost Dyuralanom je jednoj frekvenciji administracije i mogućnost da odbije dugotrajne upotrebe NSAIL. Nedostatak - loše pristupačnost. I to ne samo u troškovima lijeka. U našoj zemlji nije popularno vnutrisuhlobni tretman (možda malo kvalificiranih stručnjaka?).

Nadamo se da će se situacija promijeniti na bolje i liječenje novih, efikasno i sigurno droge olakšati život za više sunarodnika.

Pravopis i izvor sintakse kada preštampanju sačuvana. Član prisutan sajtu "Site" odlično zdravlje! "

Ekskluzivni metoda liječenja osteoartritisa
Kategorija Medicinskih Pitanja: Bolesti