Masnih naslaga je realno da se pretvori u mišić olakšanje

Zdravlje I Medicinska Video: Sugar: The Bitter Truth (Juli 2019).

Anonim

Sada je vrlo moderan biti vitka i zategnuta tijela, a posebno muškarci i žene koji pohađaju teretane, gdje lift utezi, čučanj s utezima, trčanje i tako dalje. Napumpati mišiće kako bi ih ističu i vaše tijelo je "olakšanje" nije tako jednostavno, morate da radite u prostoriji godinama i uvijek pazi na ishranu.

Naučnici pokušavaju da pomogne svima onima koji sanjaju o uskim sliku, a provode mnogo studija koje uključuju ljudi svih uzrasta i socijalnih stasusu. U nedavnom testu, istraživači pokušali saznati šta supstance u organizmu može izazvati razgradnje masti i pretvara ga u mišićima. Kao rezultat toga, otkrili su da je ovo zaista postoji i to se zove resveratrol.

Činjenica da je, zahvaljujući resveratrol bijele masti u organizmu pretvara u smeđe, tako razdvajanje masne naslage. Kao što znamo, beli masti ima tendenciju da se akumuliraju i preuzme sve nepotrebne, ali smeđa - naprotiv, troši energiju i razlaže. Direktni rekao resveratrol oksidiše masti i razdvaja ih, kao posljedica koje ne ometaju rast mišićne mase.

Ono što vam je potrebno da se otcepi masti nije imao vremena na svojoj strani, a novinarima je počela olakšanje:

1. bobice. Sve bobice, bez izuzetka, sadrže resveratrol i druge korisne sastojke. Sada je visina bobica sezone, tako da je što je moguće više vremena da ih jedu i.

2. Apple. Oni uključuju, pored polifenola, tu su željezo, voda i antioksidansima, kao i mnoge druge vitamine i minerale. Svi koji žele da se napumpati mišiće ili izgubiti na težini, eksperti preporučuju svakodnevno jesti 2-3 jabuke.

3. Grožđe i sve ono što se priprema, kao što su sokovi i vina, smatraju vrlo korisnim. Sa grožđem u stomaku su spaljene metabolizam masti i ubrzati metabolizam, a možete stvoriti savršenu figuru, koja se bavi dvorani.

4. Đumbir je prirodne masti plamenika, efikasno razgrađuje masti, odvajajući sredstva za rast mišićne mase.

5. Cimet i ljute papričice koji djeluju na masti i mišića, kao što je prikazano gore navedenih proizvoda. Uključiti ih u ishrani i vi ćete kao cilju povećanja "olakšanje" mišić postaje bliže.

Usput, ako kombinujete vježba s dijetom, bogate prirodne masti plamenika, rezultat će biti još izraženije.

Masnih naslaga je realno da se pretvori u mišić olakšanje
Kategorija Medicinskih Pitanja: Savjeti