Lifting lica sa konce

Zdravlje I Medicinska Video: Radiotalasni Lifting Lica (Juli 2019).

Anonim

Prema istraživanju američkih kompanija, 60% žena sa sumnjom koji se odnose na plastičnu operaciju. Međutim, očuvanje ljepote Njega lica 89%. Profesionalna kozmetičarka Oksana Tukachova govoriti o jednom od najpopularnijih kozmetičkih postupaka danas - lifting lica sa teme.

24 karata ljepota

Golden armatura - tzv ovaj postupak na početku nule. Okvir plemenitih metala u mjestima opuštene kože mogao čak i prestižni, jer procedura je zagarantovana ishod dugi niz godina. U suštini, postupak sa zlatnim koncem podsjetio jačanje projekata izgradnje čeličnih šipki. Uglavnom se koristi u visokoj nit 24 karatnog 999-karatnog i debljine manje od 0,1 mm.

Opštoj anesteziji, dva uboda na marker koži. Onda je zlatna nit kroz sve prirodne protyahuvalysya lice. Zlatnim koncem su proboj. U stvari, ove umjetni zlato je novi okvir za opuštene tkiva. I povucite ih nije bilo ni na koji način su oni bili u dermis suočavaju zauvijek. Posebno zapanjen radiolog koji je dobio sliku čovjeka, čiji identitet je prožeta male grančice.

Operacija mogla potrajati i do nekoliko sati pod punom anestezijom i period rehabilitacije održan mjesečno. Bušiti iglom zakleyuvalysya patch, lice potrebno pažljivo brigu. Da bi sve ovo dodali čvrstih modrica i otoka. Ali ovaj okvir stvarno ostao s tobom zauvijek.

New Era navoj

Danas je plemeniti metal je način da se nove generacije materijala. Sada navoj (često nazivaju MEZONITI) napravljen od polidioksanona - šav materijal koji se koristi u hirurgiji, i kardiologiju. Polidiakso nove strukture prekrivene Polimlečna kiselinom. Kasnije ovu temu dijeli na sigurno tvari za tijelo - voda i ugljični dioksid. Najpopularnijih tema u modernoj industriji lepote je nit Aptos i light lift - najtanji fleksibilan šipke mikronasichka deponovanih pod uglom. Aptos od polipropilena - sintetičkih šav materijal koji se koristi u hirurgiji za više od 50 godina. Ovo je jedan od najefikasnijih načina za pacijente preko 45 godina sa ozbiljnim promjenama povezanih sa starenjem.

Light Lift teme izrađene od karpolaka - potpuno rastvara godine biosintetske materijala. Njihova prednost - dodatni anti-aging učinak, koji pomaže da se postigne L-mliječne kiseline sastoji od vlakana. Ove teme će pomoći da ispravi postojeće nedostatke i usporiti nastanak novih.

Princip rada

Da bi razumjeli da li treba MEZONITI, jednostavno. Prvo, ne bi trebala biti mlađi od 35 godina. Drugo, čak i nakon što se dovoljno sna i odmora, osoba je umoran, koji otkriva prvih znakova gravitacionog ptoza. To obično izgovara nazolabijalne brazde, opuštene uglovima usta. Opšta anestezija nije potrebna, doktor će napraviti "zamrzavanje" posebnu kremu. Teme ubrizgava pod kožu pomoću igle za injekcije kroz najmanje protokola.

Većina MEZONITI koji nalikuju plavkasto šumi, protezala unutar igle. Igle se uvode pod kožu, a zatim ukloniti i teme ostaju. Nakon otprilike 6 mjeseci MEZONITI pauze, a na licu mjesta sabijanje i dalje, koji "vuče" tkaninu i čuva ih od opuštene, izvodeći "uokvirena" funkciju.

Prvobitno lifting efekat i pečat kože postiže većina teme, a zatim zatezanje je zbog formiranja novog kolagena i elastina kada je proces resorpcije teme fibroplasty nalazi u dermisa kože početi aktivno raditi proizvodnju kolagena i elastina. Obično se postupak traje manje od sat vremena. U face lifting može trajati od 5 do 50 niti, ovisno o izvornom stanju kože.

rehabilitacija

Iako je postupak koji se odnose na kategoriju low-traumatskog, biti spreman da se suoči sa otoka i manjih modrica. To treba pripremiti kako bi se osiguralo da proces rehabilitacije može trajati od dva tjedna do mjesec dana. Tokom ovog perioda, najbolje planinarske napuste saunu i bazen, i držite se određeni proizvodi za njegu kože koji vam preporučiti specijaliste. Rezultat mogu biti pohranjeni od šest mjeseci do 17 mjeseci.

Lifting lica sa konce
Kategorija Medicinskih Pitanja: Savjeti