Trudnice ne može odustati štavljenje - naučnici su mislili

Zdravlje I Medicinska Video: What Is Consciousness? What Is Its Purpose? (Juli 2019).

Anonim

Trudnoća mnoge zaustavlja za aktivnosti u slobodno vrijeme, ali to je potpuno pogrešno. Trudna djevojka treba opuštanje i pozitivne emocije, i gdje ih kada je ljeto, sunce i topline? Naravno, mora! Nemojte se bojati zla UV zraka, potrebno je samo da se opustite i sunčati na pravila koja smo stvorili za kvalifikovane stručnjake.

Dakle, vi ste trudni i želite ići na plažu, koja vlada treba slijediti:

1. Budite sigurni da donijeti šešir s velikim poljima u glavu i lice se ne pregrejan na suncu za vas je vrlo važno.

2. Uzmite skida kupaći kostim, jer je tokom trudnoće varira mikroflore vagine, a ako se tome doda i konstantna vlaga, možete početi da se razmnožavaju bakterije, a ti je beskoristan.

3. Budite sigurni da idu na plažu ujutro i popodne tokom solsticija neće biti izložen direktnom zrake.

4. Za 10-11 Transfer do sjeni koji jednostavno ne gori.

5. Zaštitite svoj želudac od direktne sunčeve svjetlosti, pokrijte ga ili staviti na par zajedničkih kupaći kostim.

6. Donesite čistu mineralne vode i nešto za jelo. U stanju trudnoće je važan za održavanje ravnoteže vode i ne gladuju.

7. Ne laži i ne sjediti na jednom mjestu, u vašoj državi je potrebno da stalno kretanje. Osim toga, vi ste u blizini rijeke ili mora! Plivati, hodati na plaži - sve što treba da donese korist.

8. Ne kupujte na plaži s hranom. To ne bi izgledati ražanj ukusno morski plodovi ili svinjetine, ne možete riskirati zdravlje sebe i djeteta. Kao što znamo, u žaru bakterije imaju mogućnost reprodukcije, i mesa i ribe u cjelini izvor za bakterije.

9. Koristite kremu za sunčanje i nakon njega. To će vam omogućiti da se ne brinete o tome šta ste spali, ili u ekstremnim slučajevima brzo vratiti vašu kožu, gdje je spaljena.

10. Nakon plaže uzeti tuš sigurni da isprati neželjene soli, ako ste na moru, i bakterija ako ste u blizini rijeke.

Stalno ljeta jesti takve proizvode, pod kojima su antioksidansi. Oni pomažu vaše tijelo za prenos toplote od nje temperaturu i osjeća se odlično. Trudnoće imali u ljeto, tako da ne propustite divne trenutke i idemo sigurno sunčati, ići na more, jer ovaj praznik će vam donijeti ogromnu korist, jačaju imunitet i dobrotvorne utjecaja na trudnoću.

Trudnice ne može odustati štavljenje - naučnici su mislili
Kategorija Medicinskih Pitanja: Savjeti