Pušači na komentar, koliko brzo očistiti pluća

Zdravlje I Medicinska Video: Spas Za Pluća Pušača: Moćni Napitak Od Samo Tri Sastojka! (Januar 2019).

Anonim

Oni koji puše dugo vremena, imaju ozbiljnih problema s plućima. Ali stanovnici velikih industrijskih gradova sa svim njihovu želju da žive zdrav način života, postali taoci okoliša i često pate od ozbiljnih bolesti pluća. Dakle, savjete o tome kako brzo očistiti pluća će se odnositi na sve - ne oni ne miješaju.

Naša pluća potrebno periodično čišćenje toksina koje su akumulirane imovine. Da im pomogne, treba izvesti na jednostavan i ne skupe procedure da nastavi da dišeš duboko.

Za početak, dva dana prije početka stope kliringa treba napustiti sve mliječne proizvode - bez obzira na njihovu korisnost, imaju toksina akumulirati u organizmu. Uoči prvog dana kursa, uveče treba piti čaj biljni čaj - to je jako dobro za crijeva. U jutarnjim satima, prije nego potreba doručka napraviti limun vode - istisnuti sok od dva limuna i razrijedite ga s 300 ml vode.

Između doručak i ručak treba piti 300 ml soka od šargarepe - šargarepa tretira krvi, što je samo po sebi savršeno stimuliše proces detoksikacije.

Na ručak treba piti da bira: ili kompot od sušenog voća ili jogurt s cijelim suhe marelice, šljive mogu biti. Ove namirnice sadrže kalijum, koji odmah dovesti do ton vaše tijelo. Tokom dana trebate popiti čašu ananasa ili sok od grejpfruta. Napomena sok treba uvijek biti ceđeni. Ako vam se ne sviđa okus svježe ili teksture, miješati sa mineralnom vodom.

Prije odlaska u dobro spavati da popije 400 ml brusnice ili sok od borovnice iz zamrznutih grožđa. Alternativno, može doći i sok od šipka. Ovi sokovi savršeno nositi s bakterijama koje najčešće izazivaju pojavu infekcije u plućima.

Tokom tri dana, naravno svaki dan treba uzeti tople kupke - legnem, pokupite malo vode za 20 minuta, a za to vreme toksina se uklanjaju kroz parenje pore na koži. Ako je moguće i bez kontraindikacija - idu u saunu, znojenje koji će biti aktivan i proces čišćenja je efikasan. Tokom ova tri dana stopa čišćenje treba jesti puno smokava i badema.

I završnoj fazi - održati niz inhalacija pomoću eukaliptusa ulja. Da biste to učinili, grijati lonac vode, dodajte 5-10 kapi eteričnog ulja. Zatim nagnite glavu nad šerpu i pokriti ga s ručnikom. Udisati pare vode za hlađenje.

Pušači na komentar, koliko brzo očistiti pluća
Kategorija Medicinskih Pitanja: Savjeti