Hop na delicious dijeti jagoda na čelu

Zdravlje I Medicinska Video: Words At War: Assignment Usa / The Weeping Wood / Science At War (Juli 2019).

Anonim

Svi žele da se brzo i bez štete po zdravlje izgubiti težinu, nutricionisti nam dolaze i nude jednostavan ishrana zasniva na jagode, dizajniran za 2-3 dana. Zašto tako mali termin dijete, pitate, odgovor je jednostavan - ne možete uvijek jesti isti proizvod, jer je štetno za tijelo. Za održavanje zdravlja, moramo koristiti razne namirnice, sa različitim grupama vitamina, aminokiselina, minerala, korisne bakterije i tako dalje. U tom smislu, jagode možemo izgubiti težinu samo nekoliko dana.

Tako grubo meni za jagode dijeta:

1 dan. Najbolji doručak je zaparena kaša ili zobene pahuljice s dodatkom jagode, pokušajte ne dodati šećer, med bolje korištenje. Napraviti malu užinu između doručka i ručka, i popiti čašu jogurta, koji možete dodati sjeckani jagode. Za ručak, kuhati hladno juha od jagoda s vrhnjem, ovo sjeckani jagode u blender i dodajte kašiku malo masti kiselo vrhnje. Vaš užinu koja se sastoji od 200-250 u prosincu svježe jagode bez šećera i meda. Za večeru napraviti sir sa jagodama i traka sa ove ukusne bobice.

Dan 2. Doručak je prilično primitivna - samo 200 grama svježe jagode. Na ručak ili užinu jagode trake pripremiti i miješati sa jogurtom, ukupno više ne treba da dobije 250 grama gotovih pića. Do ručka peći za sir i jagode puding, a možda i ne stavlja se šećer u njemu. Kao večera služi svježe sa jagodama, bobicama ovo propustiti kroz sokovnik. Za večeru, možete počastiti i pripremiti svježe salate sa jagodama, svoje članstvo mogu uključivati: bilo zeleno povrće, avokado, nemasno meso ili morski plodovi, malo šećera, maslinovo ulje, limunov sok, sirup, općenito, možete eksperiment.

Dan 3. Za doručak, pripremite voćnu salatu, koja bi trebala biti temelj jagode, i sve ostalo voće i bobičasto voće, dodajte po ukusu. Poželjno je voćnu salatu sastavljena od povrća. Za užinu, napravi sendvič: Spread komad raženog kruha sa mješavinom sira i jagoda. Za ručak, pripremite zrnati sir sa jagoda, njegova težina ne bi trebalo da prelazi 300 grama, koristite kuhinjske vage da se ne prejedete. Nakon večere, popiti čašu jogurta s jagodama i večera - i jesti svježe jagode 200-250 grama.

Ako volite jagode i spremni da ga jesti tri dana, a onda ova dijeta zaista volite i fit. Glavna stvar je da se osjećate zadovoljstvo obroka, inače tijelo može blokirati gubitak težine zbog napetosti. Nakon dijeta jesti pravilno i bacite sve štetne proizvode.

Hop na delicious dijeti jagoda na čelu
Kategorija Medicinskih Pitanja: Savjeti